automatrica.hu
- megrendelés -   - autó flotta matrica-   - autómágnes -   - matrica eltávolítás -   - elérhetőség -


AKCIÓVAL KAPCSOLATOSAN

a következő elérhetőségeken érdeklődhet:

Tel.:
+36 -20/38-000-98


E-mail: info@automatrica.hu
 

 automatrica.hu


Megrendelés előtt kérjük figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat, mely segítséget nyújt Önnek abban, hogy a legmegfelelőbb designt válassza cége számára.

1: A legfőbb szempont céges autók matricázásánál, hogy az autó tökéletesen illeszkedjen az aruclathoz. Ennek érdekében amennyiben nem rendelkezik a megrendelőnk grafikussal a konkrét autó fotózása után elkészítjük a végleges látványtervet. Ez a látványterv természetesen többször is módosítható a kivitelezés előtt, így biztosan a megfelelő dekoráció kerül ragasztásra.

2: Matrica típusok

2/1: Betűkivágásos módszer:
Ennek lényege, hogy a matricát gyári színezett alapanyagból vágjuk formára, s illesztjük egymáshoz. Nagy előnye, hogy míg a nyomtatásban halvány színek itt sokkal élénkebbek, s mivel a matrica teljes alapanyaga színes, nem csak a felső rétege élethűbb és kellemesebb látványt nyújt. A gyártók általában több 100 féle árnyalatú alapanyagot készítenek, így biztosan tudnak miből választani.

2/2: Nyomtatásos módszer:
Lényege, hogy a matrica egy fehér öntapadó alapanyagra történő színes nyomtatással készül, melyet cégünk minden esetben UV-védő, a kisebb mechanikai sérüléseknek ellenálló áttetsző (matt, vagy fényes felületű) lamináló réteggel lát el. Ezt a fajta matricát főként olyan grafikák elkészítésénél javasoljuk, ahol a körbevágásos módszer nem elegendő, mert a grafika annyira színes, vagy tartalmaz fényképes elemeket is. A nyomtatásos módszerrel lehetőség van nagy méretű színes fényképes grafikák elkészítésére is, mely igen látványos végeredményt nyújt majd a nagyobb autó felületeken.

2/3: Autómágnes:
Cégünk több különböző vastagságú és hajlékonyságú mágnest készít annak megfelelően, hogy milyen felületre kerül elhelyezésre. A mágneses dekoráció lényege, hogy a matricával ellentétben nem atapad a felületre, tehát ha az autó eladásra kerül, vagy a magán autónkat használjuk cégesként is, a mágnes egy mozdulattal könnyen eltávolítható nyom nélkül, s áthelyezhető másik autóra, avgy tárolható a következő alkalomig. Ezek a mágnesek rendkívül tartósak, moshatóak, s kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Egyetlen hátrányuk, hogy nagy sebességnél nem biztonságos a használatuk, ezért 100 Km/h alatt érdemes maradnunk, ha az autónk ilyen dekorációval van ellátva.

3: Megrendelés előtt nagyon fontos szempont
, melyet a legtöbb dekorációs cég "elhallgat", hogy a matricát nagy valószínűséggel egy idő után majd el kell távolítani a felületről, ha eladják az autót, vagy ha megsérül és egyes elemeken pótolni kell a grafikát a rossz minőségű alapanyagokkal készült dekorációknál több olyan kockázat is fennáll, mely jelentős kiadást róhat majd a tulajdonosra. A legfontosabb szempont, hogy a matrica ragasztórétege megfelelő legyen, eltávolításkor ne hagyjon nyomot a fényezésen, vagy a lakkrétegen. Ez ugyanúgy érvényes mind a matricákra, mind pedig az autómágnesekre, ezért néhány ezer forint különbség miatt nem érdemes a nem megfelelő minőségű alapanyagot választani.